Почетна

Се издава деловен простор-продавница со површина од 76м2 на ул. Јустинијан први 43, Драчево- веднаш до Зегин. Цената е со вклучен ддв и изнесува 18000 денари месечна закупнина.За повеќе информации контакт. тел 072303562

Se izdava deloven prostor prodavnica m  Se izdava deloven prostor prodavnica2 m  Se izdava deloven prostor prodavnica3 m  Se izdava deloven prostor prodavnica4 m 


Нудиме надворешен простор за рекламирање односно фасаден зид за вашата реклама со димензии ширина 12.7m и висина 3,7 m ; ширина 10,2 м и висина 3,4 м на Улица Китка населба Драчевo

Место за реклама     Место за реклама